Slagerij Neyt

cropped-beige-zwart-1-circle-512x512-1.png

Slagerij

Slagerij en Traiteur

Dag op dag staan wij met onze producten voor u klaar om de beste grondstoffen te verwerken tot de fijnste vleeswaren, versheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel

Ontdek ons gamma aan bereide schotels waamee je vrienden en familie verrast op een leuke avond bij u thuis.

Ontdek ons aanbod

Vers vlees

Ontdek bij ons het beste varkensvlees, kalfsvlees en rundsvlees van het witblauwe ras. Wij kopen deze dieren levend aan bij boeren in het prachtige Meetjesland om de kwaliteit te garanderen. Bovendien bieden wij een uitgebreid assortiment wild en gevogelte van de hoge kwaliteit. Kom vandaag nog langs en proef de heerlijke smaak van onze verse producten.

Bereide Gerechten

Geen zin of tijd om zelf te koken? Trakteer jezelf op onze verrukkelijke bereide gerechten en laat je verwennen. Geniet van de smaken van onze ambachtelijk bereide maaltijden, samengesteld met verse ingrediënten en met liefde bereid door ons ervaren keukenteam.

Duroc d’Olives

duroc varken

Mals, gezond en buitengewoon lekker: dat zijn de drie waardevolste eigenschappen van Duroc d’Olives varkensvlees.

Dit hebben ze te danken aan de combinatie van een bijzonder varkensras en een speciaal samengesteld dieet. En bovenal ga je van Duroc d’Olives varkensvlees houden omdat het zo verrukkelijk sappig en zacht is.

Deze varkens kun je in één oogopslag herkennen: ze hebben een rode vacht en hangere oren. Toch zijn niet alle Duroc varkens rood: ze gaan van licht goudachtig geel tot diepdonker mahoniebruin. Een heel mooi kleurenpalet dat je bij andere varkenssoorten niet vindt. En dat maakt ze op zijn minst bijzonder!

Het kwaliteitslabel dat Duroc d’Olives draagt, garandeert lekker, mals en sappig varkensvlees. Dat culinaire genot blijft voor ons een belangrijk streven. Maar er is meer. Via het productproces dragen wij gegarandeerde voedselveiligheid, optimaal dierenwelzijn en de huidige milieunormen hoog in het vaandel.

Meer informatie vindt u op de website: www.durocdolives.com

Boerderij het Waterland

In het prachtige Waterland-Oudeman ligt de boerderij van de familie De Causmaecker. Zeker geen onbekende voor ons want ook Marc & Marion waren hier jaren lang vaste partner.

Kwaliteitsvlees van eigen bodem, gevoed door eigen bodem. Dat is waar we samen voor staan! En die kwaliteit willen we jullie graag blijven aanbieden.

Wat deze boerderij zo uniek maakt is dat zij een levenslange geschiedenis heeft van succesvol kweken en telen van producten van hoge kwaliteit.

Hun doel is om zo duurzaam mogelijk aan landbouw te doen. Dit aangezien ze deze hoogwaardige producten niet alleen via een zeer korte toeleveringsketen aan de eindconsument afleveren, maar ook voor hun eigen veevoer en natuurlijke supplementen telen en verwerken.

Meer informatie vindt u op de website:  www.hetwaterland.be

Neyt WEB-25