Slagerij Neyt

cropped-beige-zwart-1-circle-512x512-1.png

Over ons

Wie zijn we?

Over ons

“Pure ambacht sinds 1993” . Met deze slogan in het achterhoofd blijven we inzetten op de kwaliteit die onze klanten gewoon waren. De kwaliteit die Marc & Marion dag in, dag uit boden aan de mensen. Van vader op zoon stroomt de liefde voor het vak voort in onze producten en dat proef je!

Ons team staat steeds voor jullie klaar om jullie met de beste service te bedienen. Aan enthousiasme geen gebrek!

Hoe het allemaal begon

Ons verhaal

Elias, is de jongste zoon van Marc & Marion. Hij kreeg al van jongs af aan de kneepjes van het vak mee. Meehelpen in de atelier bij zijn vader Marc was een vaste waarde in zijn weekends.

Zijn liefde voor het vak bleef groeien want Elias besloot om naar  de slagerijschool “ Ter groene poorte” in Brugge te gaan. Daar kreeg hij een goede basis, veel praktijklessen, stages…. Hij deed na zijn 6de jaar nog een specialisatiejaar “ slager-traiteur” bij om nog meer ervaringen op te doen.

Margo, begon op 16 jarige leeftijd als student bij Kwaliteitsslagerij Marc & Marion. Tijdens de weekends, feestdagen & vakanties kon je haar terugvinden in de winkel. Het werken beviel Margo meer dan het studeren en al snel schoof ze haar studies op zij om samen met Elias aan het werk te gaan in de slagerij wereld.

Elias & Margo leerden elkaar kennen in de KLJ van Sleidinge. De liefde voor elkaar vonden ze op 15 jarige leeftijd maar het duurde niet lang of ze vonden de liefde ook samen voor het vak! Een eigen beenhouwerij is waar ze van droomde. En nu 8 jaar later is het eindelijk zo ver, een eigen zaak, waar pure ambacht en passie elkaar tegemoetkomen. Waar de klanten & kwaliteit altijd op nummer 1 staan.

Soorten vlees
0 +
Gedrevenheid
0 %
Jaar ervaring
0

Samen bereiden we het beste vlees

Elias Neyt

Zaakvoerder

Margo Covent

zaakvoerster

Heb je nog een vraag?

Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen.